www.mobarn.noVåre barnehager

Ansatte

Adminstrasjon

Sonja Lønøy Bjørshol

Stilling: Styrer
906 28 508
rosandaasen@mobarn.no

Fordypning i musikk. Videreutdanning innenfor personalledelse og sosiologi, samt styrerutdanning. Har blant annet jobbet i fire år for FN i Malaysia med flyktningebarn fra Myanmar. Erfaring fra private og kommunale barnehager, familiebarnehage, sykehusbarnehage, samt barne-, ungdoms- og internasjonal skole.

Harepusen

Linn Nekstad

Stilling: Assistent

Barnehagens verneombud. Epost: rosandaasen.barnehagelarer@mobarn.no Har jobbet på barneavdelingen ved Kristiansund sykehus, og har over 20 års erfaring med arbeid i barnehage.

Peder Lønøy Bjørshol

Stilling: Assistent

Peder er ansatt som assistent på Harepusen ut barnehageåret. Han har gått idrettslinja på Tingvoll videregående skole, og har siden jobbet som fast vikar i barnehagen.

Silje Sæther

Stilling: Pedagogisk leder
934 57 606
rosandaasen.harepusen@mobarn.no

Utdannet barnehagelærer, med fordypning i forming. Har også vært reiseleder i CISV, en internasjonal organisasjon med barneleire i ulike land, som tar sikte på å fremme vennskap, samarbeid og tverrkulturell forståelse. Silje har ansvaret for pedagogiske aktiviteter for skolestarterne i barnehagen.

Karina Rodriguez Ponce

Stilling: Fagarbeider

Bachelor i pedagogikk. Karina har erfaring fra flere bransjer, blant annet dagligvare og skole. Hun har jobbet som pedagog i Mexico, og på Averøy ungdomsskole. Hos oss har Karina ansvar for mathåndtering og velferd.

Marihøna

Magne Brevik

Stilling: Barnehagelærer

Barnehagelærerstudent ved DMMH i Trondheim og har jobbet som vikar etter å ha fullført sin første praksis hos oss vinteren 2020. Per i dag jobber han som konstituert barnehagelærer hos oss.

Sirikwan Janthasorn

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Fagbrev i barne- og ungdomsarbeid, sertifisert COS-veileder (trygghetssirkelen).

Wenche Mjønes Andersen

Stilling: Fagarbeider

Fagbrev som barnepleier. Har flere års erfaring fra arbeid i barnehage. Tidligere erfaring fra arbeid i skole, som personlig assistent, og erfaring fra hjemmebaserte tjenester i kommunen.

Tusenbeinet

Berit Ellingvåg

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Berit har fagbrev i barne- og ungdomsarbeid, og flere års erfaring fra arbeid i Mobarn. Hun har drevet egen lekebutikk i ABC-senteret.

Marit Ellingvåg

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer, med fordypning i småbarnspedagogikk, og mange års fartstid i Mobarn.

Anita King

Stilling: Assistent

Har jobbet i barnehage siden 2012. Hun er Fagforbundets representant i barnehagen. Anita har variert erfaring fa tidligere, og har nå jobbet flere år hos oss.

Andre ansatte

Sareema (Lee) Fevåg

Stilling: Renholder

Lee er barnehagens renholder, og hun holder for tiden på med å ta fagbrev i renhold. Hun er hos oss hver formiddag.

Marie Hamre Hoset

Stilling: Vikar

Marie har vært i praksis hos oss som barnehagelærerstudent og er nå tilkallingsvikar hos oss.

Kine Grønset

Stilling: Vikar

Fast vikar i barnehagen. Kine studerer barnehagelærerutdanning, deltid, i Kristiansund.

Viktor Kvisvik

Stilling: Vikar

Viktor er ny vikar i barnehagen vår. Han har gått idrettslinja på Tingvoll videregående skole. Han har erfaring fra barnehage og jobber per tiden også i to butikker i Kristiansund.

Toril Årset

Stilling: Vikar
920 90 817
toril_aarset@live.com

Toril studerer til barnehagelærer på deltid, i Kristiansund. Hun har lang erfaring fra barnehage som fagarbeider, og er også utdannet biolog.

Sylwia Balcerzak

Stilling: Vikar

Sylwia er ny vikar hos oss. HUn er utdannet som lærer i Polen og har erfaring fra jobb i skole i hjemlandet og barnehager på Averøya.